Veldwerk Uitzendbureau

Opzoek naar flexibel productiepersoneel of een baan in de Glastuinbouw, AGF, Food of Logistiek? Schrijf je dan in of lees verder...

Bel mij terug

Bel mij terug

Meer Veldwerk

Veldwerk Recruitment

Opzoek naar een partij die met u mee kan zoeken voor hogere functies in de Glastuinbouw, AGF, Food of Logistiek? Of ben jij zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct of lees verder...

Bel mij terug

Bel mij terug

Meer Veldwerk

Veldwerk 4ALL!

Benieuwd naar hoe Veldwerk haar steentje bijdraagt aan de maatschappij? Lees dan verder...

Bel mij terug

Bel mij terug

Meer Veldwerk

126 Banen

Zoek in maar liefst 126 banen

Schrijf je in, dan zoeken we samen naar de juiste baan!

Bel mij terug

Bel mij terug

samen zoeken wij ... naar de juiste functie

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij Veldwerk aan het goede adres! Bekijk ons aanbod bij onze vacatures of neem contact op met onze vestigingen.

Zoek nu naar Jouw vacature

Wij hebben een groot aanbod vacatures, de juiste vacature voor jou zit er vast tussen.

Direct zoeken

Aan de slag? Schrijf je direct in

Heb je een leuke vacature gezien en wil je aan de slag, schrijf je dan direct bij ons in. 

Nu inschrijven

Veldwerk Neem contact op

Na de inschrijving nemen wij snel contact met je op voor een afspraak op kantoor.

Onze vestigingen

Kennismaken Bij Veldwerk

Wij stellen ons graag voor, en horen graag wat jouw wensen zijn, wat wil jij graag wil doen en wat jouw kwaliteiten zijn.

Team Veldwerk

Bij de klant Samen aan de slag

Na het kennismakingsgesprek, gaan wij aan de slag om jou op de juiste plek te zetten. Wil je hier meer over weten kijk dan op de veelgestelde vragen pagina.  

Veelgestelde vragen

Veldwerk Uitzendbureau

Veldwerk Uitzendbureau heeft door de jaren heen uitgebreide kennis en ervaring opgedaan en zich ontwikkeld tot een specialist voor productiepersoneel in de sectoren Glastuinbouw, AGF, Food en Logistiek. Om goed in te kunnen spelen op de steeds snellere veranderingen is het belangrijk uw personeel flexibel te kunnen organiseren.

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers in het volledige uitzendproces: de werving, referentiechecks en identiteitscontrole. Daarnaast verzorgen we de personeelsadministratie en vinden er wekelijks salarisbetalingen plaats. Ook bezoeken onze intercedenten wekelijks de opdrachtgevers voor een tussentijdse evaluatie. 

Veldwerk Recruitment

Veldwerk Recruitment helpt u met alle hogere functies binnen de Glastuinbouw, AGF, Food en Logistiek. Wanneer onze opdrachtgevers behoefte hebben aan leidinggevende functies op de werkvloer, office functies of branche specialistische functies, dan zoekt ons team van Veldwerk Recruitment graag met u mee. 

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers in het volledige werving en selectie proces: advies met het opstellen van het functie of wervingsprofiel, de selectiegesprekken en de begeleiding bij het inwerktraject. 

Veldwerk4All!

Veldwerk gelooft dat iedereen een kans moet krijgen. In samenwerking met diverse gemeentes uit de regio helpen wij medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan in de Glastuinbouw, AGF, Food en Logistiek. 


waarom Veldwerk

Veldwerk is al sinds 2007 actief in de regio Zuid-Holland. Door de jaren heen hebben wij uitgebreide kennis en ervaring opgedaan en ons ontwikkeld tot een specialist voor de sectoren Glastuinbouw, AGF, Food en Logistiek.

Veldwerk bestaat uit de diensten Uitzendbureau, Recruitment en Veldwerk4All!.

Het Uitzendbureau houdt zich vooral bezig met de flexibele arbeid voor productiepersoneel. Daarnaast focust Recruitment zich op de hogere vacatures zoals administratieve of managementfuncties.

Met Veldwerk4All! en de samenwerkingen met verschillende Gemeentes draagt Veldwerk zijn steentje bij aan de maatschappij.

Meer veldwerk

Kennismaken?

Zit je tijdelijk omhoog in je personeel? Je bent bij ons aan het juiste adres. Plaats je vacature bij ons online en voor je het weet heb je een nieuwe topper in huis.

Wil je kennismaken met ons, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bekijk de gerelateerde pagina's