Voor ondernemers Uitzendbureau

Het vinden van de juiste medewerkers is cruciaal voor het succes van het bedrijf. We beschikken over een uitgebreid netwerk van talentvolle en enthousiaste medewerkers.

Het vinden van de juiste medewerkers is cruciaal voor het succes van jouw bedrijf. We beschikken over een uitgebreid netwerk van talentvolle en enthousiaste medewerkers die niet alleen de juiste vaardigheden en ervaring hebben, maar ook passen bij de unieke bedrijfscultuur van jouw organisatie.

Wij combineren onze specialisatie in het uitzenden van personeel met een gezonde dosis plezier!

Maar we doen meer dan alleen matchen op papier. Bij Veldwerk Uitzendbureau geloven we dat werken leuk moet zijn! We brengen een positieve en energieke sfeer naar jouw bedrijf met onze vrolijke en gemotiveerde professionals. Wij geloven in een werkomgeving waarin plezier en succes hand in hand gaan.

Of je nu behoefte hebt aan tijdelijke krachten, projectteams of langdurige versterking, wij zorgen altijd voor de best passende kandidaat.

Wat doen wij nog meer
Wij ontzorgen onze opdrachtgevers in het volledige uitzendproces: de werving, referentiechecks en identiteitscontrole. Daarnaast verzorgen we de personeelsadministratie en vinden er wekelijks salarisbetalingen plaats.

Onze intercedenten bezoeken wekelijks de uitzendkrachten voor een tussentijdse evaluatie. Een open communicatie en goede samenwerking en dienstverlening versterkt de binding met onze klanten en uitzendkrachten. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?!
Zit je (tijdelijk) omhoog in je personeel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij gaan voor je aan de slag en voor je het weet heb je een nieuwe topper in huis. Dit kan op flexibele basis met onze uitzendkrachten of via ons werving en selectie traject.

Neem contact met ons op en we bespreken graag met u de mogelijkheden!

Contact opnemen

Kennismaken?

Zit je tijdelijk omhoog in je personeel? Je bent bij ons aan het juiste adres. Plaats je vacature bij ons online en voor je het weet heb je een nieuwe topper in huis.

Wil je kennismaken met ons, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

maandag t/m vrijdag 08.30 tot 17.00 uur
contact opnemen Alle contactgegevens