Talent is onze passie Werving & Selectie

Wil je nieuwe collega’s direct in dienst nemen? Die vinden wij voor je. Wij nemen de werving en selectie uit handen.

Wil je nieuwe collega’s direct in dienst nemen? Die vinden wij voor je. Wij nemen de werving en selectie uit handen. Waarom kiezen voor Veldwerk Werving en Selectie? Wij hebben een paar goede redenen:

Wij gaan verder dan alleen het recruiten

Talent is onze passie
Wij hebben een scherp oog voor talent en geloven dat achter elk CV een uniek verhaal schuilt. We gaan verder dan alleen vaardigheden en ervaring.

Maatwerk oplossingen
Jouw bedrijf is uniek en verdient maatwerkoplossingen. We inventariseren samen jullie behoeften en analyseren de bedrijfscultuur, zodat we de perfecte match kunnen realiseren.

Ervaring en expertise
Met een team van ervaren recruiters met verschillende specialisaties en branchespecifieke kennis, ben je bij ons in goede handen. Onze expertise stelt ons in staat om snel de beste kandidaten te vinden die perfect passen bij jouw bedrijfscultuur.

Geweldige kandidaat-ervaring
Bij ons staat de kandidaat centraal en we garanderen dat elke stap van het sollicitatieproces vooral leuk is. Solliciteren  moet een reis zijn vol enthousiasme en plezier. Onze aanpak is allesbehalve standaard. We gaan verder dan alleen het matchen van CV's; we leren de kandidaat echt kennen. De unieke talenten, passies en ambities staan bij ons centraal. 

Toekomstgericht
De wereld verandert voortdurend en hetzelfde geldt voor de arbeidsmarkt. We richten ons niet alleen op de huidige behoeften van jouw organisatie, maar identificeren ook talenten die toekomstbestendig zijn en kunnen bijdragen aan jouw groei op de lange termijn.

Wat kunnen wij voor u betekenen?!
Zit je (tijdelijk) omhoog in je personeel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij gaan voor je aan de slag en voor je het weet heb je een nieuwe topper in huis. Dit kan op flexibele basis met onze uitzendkrachten of via ons Werving en selectie traject.

Neem contact met ons op en we bespreken graag met u de mogelijkheden!

Contact opnemen

Kennismaken?

Zit je tijdelijk omhoog in je personeel? Je bent bij ons aan het juiste adres. Plaats je vacature bij ons online en voor je het weet heb je een nieuwe topper in huis.

Wil je kennismaken met ons, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

maandag t/m vrijdag 08.30 tot 17.00 uur
contact opnemen Alle contactgegevens