10 Redenen Waarom Veldwerk

Veldwerk is al sinds 2007 actief in de regio Zuid-Holland. Door de jaren heen hebben wij uitgebreide kennis en ervaring opgedaan en ons ontwikkeld tot een uitzendwerkspecialist voor de sectoren Glastuinbouw, AGF, Food en Logistiek.

Veldwerk bestaat uit de diensten Uitzendbureau, Recruitment en Veldwerk4All!. Het Uitzendbureau houdt zich vooral bezig met de flexibele arbeid voor productiepersoneel. Daarnaast focust Recruitment zich op de hogere vacatures zoals administratieve of managementfuncties. Met Veldwerk4All! en de samenwerkingen met verschillende gemeentes draagt Veldwerk zijn steentje bij aan de maatschappij.

Een match voor ieder bedrijf!

 • De perfecte match
  Bij Veldwerk Uitzendbureau zijn we gespecialiseerd in het maken van de juiste match tussen kandidaten en bedrijven. Onze ervaren recruiters staan klaar om jou te helpen met het vinden van de best passende kandidaat.
 • Een gestroomlijnd proces
  We begrijpen dat tijd kostbaar is. Daarom zorgen we voor een efficiënt wervingsproces, zodat je snel de beste kandidaten kunt selecteren en aan boord kunt halen.
 • Echte experts
  Ons team heeft uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt en een scherp oog voor talent. Ze zijn erop gebrand om jouw organisatie te versterken met alleen de beste mensen.
 • Support wanneer je het nodig hebt
  Wij geloven in persoonlijke ondersteuning. We zijn er voor jou, op de momenten dat je hulp nodig hebt.
 • Een match voor elk bedrijf
  Groot of klein, we hebben ervaring in het verbinden van talenten met diverse organisaties. We zorgen ervoor dat jouw team compleet is.
 • Een diverse en inclusieve aanpak
  We geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ons team staat voor diversiteit en inclusiviteit.
 • Lokale aanwezigheid
  Dit zorgt ervoor dat wij bekend zijn met de omgeving, snel bij onze klanten op de werkvloer zijn en tijd hebben om elke opdrachtgever en uitzendkracht persoonlijke aandacht te geven.
 • Samen bouwen we aan de toekomst
  We zijn geen one-night stand, maar een relatie voor de lange termijn! Wij bouwen aan langdurige relaties met onze klanten en kandidaten. 
 • Toekomstgericht
  We houden rekening met de toekomst van jouw organisatie. Onze focus ligt niet alleen op de korte termijn, maar ook op de lange termijn groei en ontwikkeling.
 • Passie voor ons werk
  Bij Veldwerk Uitzendbureau is onze passie om jouw organisatie te helpen groeien. We zijn gedreven om samen met jou successen te behalen en te vieren.

Ons team
We vinden het belangrijk dat mensen zich goed voelen en ondersteunen elkaar, ieder vanuit onze eigen kracht. We zijn betrokken bij elkaar en bij onze klanten. We hebben oprecht interesse in de ander, luisteren en denken mee. Persoonlijk contact vinden we belangrijk. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Uitdagingen gaan we aan door in oplossingen te denken.

Contact opnemen

Heb je vragen?

Kijk eerst eens bij de veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op met 010 - 422 25 33.

Voor je het weet, spreken we over alle leuke mogelijkheden!

maandag t/m vrijdag 08.30 tot 17.00 uur
contact opnemen Alle contactgegevens