Wij zijn Veldwerk Uitzendbureau

Wat maakt Veldwerk Uitzendbureau het leukste uitzendbureau van Zuid-Holland?

Wij geloven dat werken leuk en inspirerend moet zijn. We hebben een enthousiast team van specialisten die zich volledig inzetten om jouw personeelsbehoeften te vervullen.

We zien onze klanten en uitzendkrachten als meer dan alleen partners

Wat maakt Veldwerk Uitzendbureau het leukste uitzendbureau van Zuid-Holland?

Ten eerste, onze persoonlijke benadering. We zien onze klanten en uitzendkrachten als meer dan alleen partners. We nemen de tijd om je echt te leren kennen, jouw bedrijfscultuur te begrijpen en jouw unieke behoeften te identificeren. Op deze manier kunnen we de perfecte match maken, gebaseerd op zowel vaardigheden als persoonlijkheid.

Daarnaast streven we altijd naar het leveren van uitstekende kwaliteit. We hebben een uitgebreid netwerk van getalenteerde medewerkers in verschillende sectoren. Of je nu op zoek bent naar logistieke experts, ervaren productiemedewerkers, administratieve ondersteuning of ervaren technici, wij hebben de juiste mensen voor jou klaarstaan.

Wat doen wij nog meer?
Wij ontzorgen onze opdrachtgevers in het volledige uitzendproces: de werving, referentiechecks en identiteitscontrole. Daarnaast verzorgen we de personeelsadministratie en vinden er wekelijks salarisbetalingen plaats. Ook bezoeken onze intercedenten wekelijks de uitzendkrachten voor een tussentijdse evaluatie. Een open communicatie en goede samenwerking en dienstverlening versterkt de binding met onze klanten en uitzendkrachten. 

Waar wacht je nog op? 
Of je nu behoefte hebt aan tijdelijke krachten of personeel voor de lange termijn, bij Veldwerk Uitzendbureau staat jouw tevredenheid voorop. We zijn trots op onze samenwerkingen en hebben al vele bedrijven geholpen om hun doelen te bereiken.

Sluit je aan bij het leukste uitzendbureau en ervaar zelf de voordelen van onze persoonlijke aanpak en plezierige werkomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het vinden van het juiste talent.

Contact opnemen

Heb je vragen?

Kijk eerst eens bij de veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op met 010 - 422 25 33.

Voor je het weet, spreken we over alle leuke mogelijkheden!

maandag t/m vrijdag 08.30 tot 17.00 uur
contact opnemen Alle contactgegevens