Een arbeidsmarkt voor iedereen Veldwerk4All

Bij Veldwerk4all zijn we meer dan alleen een uitzendbureau; we zijn toegewijd aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en het creëren van een inclusieve arbeidsmarkt voor iedereen.

Bij Veldwerk4All zijn we meer dan alleen een uitzendbureau; we zijn toegewijd aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en het creëren van een inclusieve arbeidsmarkt voor iedereen. We geloven dat iedereen het recht heeft om zijn of haar unieke talenten te benutten en zich te ontplooien, ongeacht achtergrond, leeftijd, of eventuele beperkingen. Wij staan namelijk voor:

Wij geloven dat iedereen het recht heeft om zijn of haar unieke talenten te benutten en zich te ontplooien.

Inclusiviteit
Bij Veldwerk4All omarmen we diversiteit en inclusiviteit. We streven ernaar om mensen met verschillende achtergronden en vaardigheden te verbinden met werkgevers die inclusief denken.

Duurzame relaties
MVO gaat verder dan alleen het plaatsen van mensen. We streven naar langdurige relaties met zowel kandidaten als werkgevers, zodat we samen een duurzame en inclusieve toekomst kunnen bouwen.

Expertise in MVO
We begrijpen de uitdagingen en kansen die MVO met zich meebrengt en helpen jouw organisatie om dit waar te maken.

Samen vooruit
Bij Veldwerk4All geloven we dat we samen sterker staan. We werken samen met werkgevers en partners om MVO-initiatieven te bevorderen en een positieve impact te creëren in de maatschappij.

Bij Veldwerk4All gaan we voor een inclusieve toekomst, waarin iedereen de kans krijgt om zijn of haar talenten te laten schitteren. We zetten ons in voor een samenleving waarin iedereen kan deelnemen aan het arbeidsproces.

Wat kunnen wij voor u betekenen?!
Zit je (tijdelijk) omhoog in je personeel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij gaan voor je aan de slag en voor je het weet heb je een nieuwe topper in huis. Dit kan op flexibele basis met onze uitzendkrachten of via ons Werving en selectie traject.

Neem contact met ons op en we bespreken graag met u de mogelijkheden!

Contact opnemen

Kennismaken?

Zit je tijdelijk omhoog in je personeel? Je bent bij ons aan het juiste adres. Plaats je vacature bij ons online en voor je het weet heb je een nieuwe topper in huis.

Wil je kennismaken met ons, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

maandag t/m vrijdag 08.30 tot 17.00 uur
contact opnemen Alle contactgegevens