Veldwerk Missie en Visie

Door de jaren heen hebben wij uitgebreide kennis en ervaring opgedaan en ons ontwikkeld tot een uitzendwerkspecialist. Veldwerk is al sinds 2007 actief in de regio Zuid-Holland. 

Veldwerk bestaat uit de diensten Uitzendbureau, Recruitment en Veldwerk4All!. Het Uitzendbureau houdt zich vooral bezig met de flexibele arbeid voor productiepersoneel. Daarnaast focust Recruitment zich op de hogere vacatures zoals administratieve of managementfuncties.

Wij streven naar een omgeving waar mensen trots en succesvol kunnen zijn.

Visie
Wij streven naar een omgeving waar mensen trots en succesvol kunnen zijn. Met klanten die op basis van gelijkwaardigheid zaken willen doen met ons. Die onze inzet, onze uitzendkrachten en kwaliteit van onze dienstverlening waarderen en om die reden vertrouwen hebben in Veldwerk. Samen verder (en leuker).

Missie
Wij geloven in de onbeperkte mogelijkheden die de wereld van arbeid biedt en het feit dat iedereen talent en potentie heeft. Daarom willen wij iedereen die daar een actieve rol in heeft, op een persoonlijke wijze in ondersteunen. Samen komen we niet alleen verder maar is het ook leuker!

Lange termijn visie!
Wij gaan voor een samenwerking op de lange termijn en daarin investeren wij; elke dag! Die samenwerking geldt voor opdrachtgevers, uitzendkrachten en ook voor ons eigen personeel.

Contact opnemen

Heb je vragen?

Kijk eerst eens bij de veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op met 010 - 422 25 33.

Voor je het weet, spreken we over alle leuke mogelijkheden!

maandag t/m vrijdag 08.30 tot 17.00 uur
contact opnemen Alle contactgegevens