Veldwerk Uitzendbureau Topwerkgevers

Wij hebben werk bij de mooiste werkgevers in de regio! Topwerkgevers waar we trots op zijn.

Wij hebben werk bij de mooiste werkgevers in de regio! Topwerkgevers waar we trots op zijn. Deze bedrijven zijn de toonaangevend in hun vakgebied, en ze staan te popelen om jouw talent te verwelkomen in hun teams. Sluit je aan bij ons en ontdek de geweldige mogelijkheden die onze topwerkgevers voor jou in petto hebben.

Jumbo
Jumbo is een Nederlandse keten van supermarkten van de Koninklijke Jumbo Food Groep, waarvan alle aandelen worden gehouden door Stichting Administratiekantoor Van Eerd Groep Holding. Het is met een marktaandeel van 21% de op een na grootste supermarktketen van Nederland, achter Albert Heijn.

Crocs
Crocs Inc. is een Amerikaans bedrijf dat in 2002 werd opgericht door Lyndon Hanson, Scott Seamans en George Boedecker en was bedoeld om lichtgewicht plastic schoenen te maken. Oorspronkelijk waren de schoenen bedoeld als buitenschoenen vanwege het anti-slipeffect

Bunnik Plants: Value Adding Growers
Als potplantenkwekerij is Bunnik Plants al jaren bekend in de plantenmarkt. De afgelopen decennia heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt. Bunnik Plants produceert iedere week zo’n 600.000 planten. We importeren vanuit verschillende landen in Azië, Midden-Amerika en de Mediterrane gebieden.  

Intertoys
Intertoys is, met meer dan 200 vestigingen, de grootste keten van speelgoedwinkels in Nederland. Kenmerkend voor Intertoys is de informele organisatie. Er heerst een hoge betrokkenheid en sfeer van collegialiteit binnen het bedrijf. Het product speelgoed maakt de organisatie jong, dynamisch en flexibel.

Mediq
Mediq is een Nederlands bedrijf dat zich bezighoudt met de levering van medische hulpmiddelen en bijbehorende zorg aan huis en aan instellingen. De naam is een samentrekking van 'medisch' en 'IQ'. Oorspronkelijk was het een groothandel voor medicijnen.

Drake & Farrell
Opgericht in 2006, is een toonaangevende leverancier van supply chain- oplossingen gericht op voorwaartse, retouren en actieve waardecreatie voor zijn logistieke klanten. 

Heb je vragen?

Kijk eerst eens bij de veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op met 010 - 422 25 33.

Voor je het weet, spreken we over alle leuke mogelijkheden!

maandag t/m vrijdag 08.30 tot 17.00 uur
contact opnemen Alle contactgegevens