Veldwerk Uitzendbureau

Dienstverlening

Veldwerk Uitzendbureau is actief in de regio Zuid-Holland. Wij willen ambitieuze werkgevers en getalenteerde mensen samenbrengen. Nieuwe ontwikkelingen en trends in de branche vertalen wij naar kansen en mogelijkheden voor u. Uitdagingen gaan we aan door in oplossingen te denken. Welke vraag heeft u op het gebied van personeel? Wij denken graag actief met u mee!

Uitzenden – "Het zijn de gemotiveerde mensen die het verschil maken"
U heeft behoefte aan tijdelijke personeel? Veldwerk Uitzendbureau is gespecialiseerd in het invullen van tijdelijke vacatures in de sectoren tuinbouw, productie, food, logistiek en (infra)techniek. Door deze focus hebben wij veel kennis van de sectoren en zijn wij volledig op de hoogte van ontwikkelingen. Zowel u als opdrachtgever als onze uitzendkrachten kunnen in alle opzichten vertrouwen op onze deskundigheid en professionaliteit. Bij behoefte aan flexibiliteit van uw organisatie, is flexibel georganiseerde arbeid van groot belang. De basis hiervoor wordt meestal gevormd door uitzendkrachten die u via ons kunt inhuren.

Payroll - "Uw administratie in goede handen"
Wel de lusten, maar niet de lasten van vast personeel? Met de payroll service nemen wij het contractbeheer, de administratie en de verloning van uw medewerkers van u over, inclusief de juridische verplichtingen en werkgeversrisico's. U loopt geen arbeidsrisico's, maar houdt wel de controle en kunt zich optimaal focussen op uw kernactiviteit.

Detacheren - "Succes met een langetermijnvisie"
Wilt u medewerkers voor langere tijd aan u binden, bijvoorbeeld vanwege een uitgebreide inwerktijd, benodigde scholing of gewoon voor de continuïteit? Dan is detacheren een goede mogelijkheid. Wij werven en selecteren deze (tijdelijke) werknemers voor u en bieden ze een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd aan bij Veldwerk Uitzendbureau. U loopt zo geen enkel werkgeversrisico. Detacheren biedt u een combinatie van flexibiliteit en zekerheid.

Werving & selectie – "Geschikte kandidaten voor middenkader/hoger kader personeel"
U bent op zoek naar een vaste medewerker met specifieke kwaliteiten? Wij gaan graag voor u op zoek en selecteren vervolgens een aantal geschikte kandidaten. Uiteraard stellen wij alleen die kandidaten voor die volgens ons goed matchen met uw wensen.

MVO projecten – "Wilt u ook iets betekenen voor de maatschappij?"
Veldwerk MVO projecten werkt samen met diverse gemeenten om gemotiveerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt uit uw lokale omgeving een kans te geven. U biedt deze mensen de kans om te werken en zich te ontplooien en wij bieden hen perspectief op de arbeidsmarkt. Wij kennen de subsidiemogelijkheden en kunnen het hele traject voor u regelen met de garantie dat uw kwaliteit- en kwantiteitsnormen gewaarborgd zijn.

Wilt u meer weten?
Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan, neem dan contact met ons op.