Veldwerk Uitzendbureau

Uitzendbureau Rotterdam

Bent u op zoek naar een Uitzendbureau in Rotterdam? Zoek niet langer en neem contact met Veldwerk Uitzendbureau op. Wij zijn al meer dan 10 jaar actief in de regio Rotterdam en denken graag actief met u mee!

Uitzenden in Rotterdam
Bent u gevestigd in het stadscentrum, Spaanse Polder, Overschie, Delfshaven, Rotterdam Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk of Rivium, Dan kunnen wij u gemakkelijk voorzien van goede uitzendkrachten. Om goed in te kunnen spelen op steeds snellere veranderingen is het belangrijk uw personeel flexibel te organiseren.

De voordelen van Veldwerk Uitzendbureau
We hebben door de jaren heen uitgebreide kennis en ervaring opgedaan en ons ontwikkeld tot een uitzendwerkspecialist voor de sectoren glastuinbouw, productie, food, logistiek en (infra)techniek. Om goed in te kunnen spelen op steeds snellere veranderingen is het belangrijk uw personeel flexibel te organiseren. Het inzetten van tijdelijk personeel zorgt ervoor dat u sneller en efficiënter kunt inspelen op pieken en dalen in de werkdruk. Veldwerk Uitzendbureau regelt op ieder gewenst moment snel de juiste uitzendkrachten.

Dienstverlening
Veldwerk kunt u binnen en buiten de regio Rotterdam helpen met de volgende zaken:

 • Uitzenden
  Het zijn de gemotiveerde mensen die het verschil maken
 • Payroll
  Uw administratie in goede handen
 • Detacheren
  Succes met een langetermijnvisie
 • Werving & selectie
  Geschikte kandidaten voor middenkader/hoger kader personeel
 • MVO projecten
  Wilt u ook iets betekenen voor de maatschappij?

Wilt u meer weten?
Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan, neem dan contact met ons op.