Veldwerk Uitzendbureau

Veldwerk Uitzendbureau heeft door de jaren heen uitgebreide kennis en ervaring opgedaan en zich ontwikkeld tot een specialist voor de sectoren Glastuinbouw, AGF, Food en Logistiek. Om goed in te kunnen spelen op steeds snellere veranderingen is het belangrijk uw personeel flexibel te kunnen organiseren.

Wat wij voor u kunnen doen

Behoefte aan tijdelijk personeel of personeel voor een langere periode? Wij zetten onze uitzendkrachten op flexibele basis in bij diverse opdrachtgevers. Dit doen wij in de sectoren Glastuinbouw, AGF, Food en Logistiek. Door deze focus hebben wij veel kennis van deze sectoren en zijn wij volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Neem contact op

Wat doen wij nog meer

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers in het volledige uitzendproces: de werving, referentiechecks en identiteitscontrole. Daarnaast verzorgen we de personeelsadministratie en vinden er wekelijks salarisbetalingen plaats. Ook bezoeken onze intercedenten wekelijks de uitzendkrachten voor een tussentijdse evaluatie. Een open communicatie en goede samenwerking en dienstverlening versterkt de binding met onze klanten en uitzendkrachten. 

Neem contact op

Kennismaken?

Zit je tijdelijk omhoog in je personeel? Je bent bij ons aan het juiste adres. Plaats je vacature bij ons online en voor je het weet heb je een nieuwe topper in huis.

Wil je kennismaken met ons, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bekijk de gerelateerde pagina's