Veldwerk Uitzendbureau

Ben jij op zoek naar een nieuwe en uitdagende baan?

Dan ben je bij Veldwerk Uitzendbureau op de juiste plek!


Veldwerk Uitzendbureau werkt met veel plezier vanuit vier vestigingen. Een vestiging in Rotterdam Noord, Rotterdam-Zuid, Den Haag en Moerkapelle. Ons doel is om de juiste match te vinden voor onze uitzendkrachten en onze klanten. Wij kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan!

Meer over veldwerk

Vacatures


Marketing medewerkerWestland

Werk jij momenteel als marketing medewerker binnen een commerciële organisatie en ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Bezit jij de juiste kwaliteiten om de identiteit van Veldwerk te vertalen aan onze opdrachtgevers en medewerkers? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Meer informatie

VestigingsmanagerWestland

Heb je ervaring als vestigingsmanager binnen de uitzendbranche of ben je werkzaam als accountmanager? Wij bieden je een unieke kans om vestigingsmanager te worden van onze prachtige locatie in het Westland.
Meer informatie

RecruiterWestland

Ben jij op zoek naar een functie waar je veel persoonlijk contact hebt met verschillende mensen? Ben je een echte aanpakker die van nature nieuwsgierig is en beschikt over sterkt communicatieve vaardigheden? Wellicht ben jij dan onze nieuwe collega en kom jij ons team Westland versterken.
Meer informatie

LasserRotterdam

Ben jij allround lasser en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel meer over de vacature van lasser.
Meer informatie

Missie

Samen Verder.
Wij geloven in de onbeperkte mogelijkheden die de wereld van arbeid biedt en het feit dat iedereen talent en potentie heeft. Daarom willen wij iedereen die daar een actieve rol in heeft, op een persoonlijke wijze in ondersteunen. Samen verder.

Visie

Wij streven naar een omgeving waar mensen trots en succesvol kunnen zijn. Met Klanten die op basis van gelijkwaardigheid zaken willen doen met ons. Die onze inzet, onze uitzendkrachten en kwaliteit van onze dienstverlening waarderen en om die reden vertrouwen hebben in Veldwerk. Dat is onze manier om samen te groeien.

Wij zijn aangesloten bij

NBBU SNA