Voor ondernemers Ik zoek personeel

Wil je samenwerken met het leukste uitzendbureau van Zuid-Holland (en omstreken)? Dan ben je bij Veldwerk Uitzendbureau aan het juiste adres!

Wij combineren onze specialisatie in het uitzenden van personeel met een gezonde dosis plezier!

Wat wij voor u kunnen doen
Behoefte aan tijdelijk personeel of personeel voor een langere periode? Wij zetten onze uitzendkrachten op flexibele basis in bij diverse opdrachtgevers. Dit doen wij in de sectoren Glastuinbouw, AGF, Food en Logistiek. Door deze focus hebben wij veel kennis van deze sectoren en zijn wij volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Wat doen wij nog meer
Wij ontzorgen onze opdrachtgevers in het volledige uitzendproces: de werving, referentiechecks en identiteitscontrole. Daarnaast verzorgen we de personeelsadministratie en vinden er wekelijks salarisbetalingen plaats. Ook bezoeken onze intercedenten wekelijks de uitzendkrachten voor een tussentijdse evaluatie. Een open communicatie en goede samenwerking en dienstverlening versterkt de binding met onze klanten en uitzendkrachten. 

Contact opnemen

Masz pytania?

Przejrzyj najpierw często zadawane pytania. Twoje pytanie nie znajduje się na liście? Skontakuj się z nami 010 - 422 25 33.

Zanim się zorientujesz, będziemy rozmawiać o wszystkich zabawnych opcjach!

Od poniedziałku do piątku 8:30 do 17:00