Wij zijn Veldwerk Techniek

Ook voor het invullen van technische vacatures kun je bij Veldwerk terecht. Onze op techniek gespecialiseerde afdeling helpt je graag verder!

Het vinden van technisch personeel wordt door krapte op de arbeidsmarkt steeds lastiger. Waarom kiezen voor Veldwerk Techniek? Hieronder lees je een paar goede redenen!

Wij gaan voor een samenwerking op de lange termijn en daarin investeren wij; elke dag!

Uitgebreid netwerk
Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van technische talenten die niet alleen vakbekwaam zijn maar ook het verschil maken met hun positieve energie.

Kwaliteit en expertise
Ons team van technische professionals heeft kennis van de branche en begrijpt jouw behoeften als geen ander.

Flexibiliteit
Of je nu behoefte hebt aan tijdelijke ondersteuning of op zoek bent naar een vaste medewerker, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan jouw eisen voldoen.

Betrouwbare samenwerking
Wij streven naar langdurige relaties met onze klanten. Je kunt rekenen op een betrouwbare en transparante samenwerking.

Toekomstgericht
De technische wereld staat niet stil, en wij ook niet. We zorgen ervoor dat onze kandidaten zich blijven ontwikkelen en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?!
Zit je (tijdelijk) omhoog in je personeel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij gaan voor je aan de slag en voor je het weet heb je een nieuwe topper in huis. Dit kan op flexibele basis met onze uitzendkrachten of via ons werving en selectie traject.

Neem contact met ons op en we bespreken graag met u de mogelijkheden!

Contact opnemen

Get Acquainted?

Are you temporarily short on staff? You've come to the right place. Post your job vacancy online with us, and before you know it, you'll have a new top performer on board.

Would you like to get to know us? Fill out the form, and we'll contact you as soon as possible!

Monday to Friday 8:30 AM to 5:00 PM