Veldwerk Uitzendbureau

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij inschrijven?

Je kunt je direct inschrijven via deze site. Daarnaast kun je langskomen op één van onze kantoren tussen 08.30 uur en 17.30 uur. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar één van onze kantoren.

Wat moet ik meenemen voor een inschrijving?

Geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart, verblijfsdocument), burgerservicenummer, bank- of giropas, zorgverzekeringskaart en een actueel Curriculum Vitae (C.V.)

Hoe kom ik op mijn werk?

Bij voorkeur ga je naar je werk met eigen vervoer. Indien dit onmogelijk is verzorgt Veldwerk Uitzendbureau vervoer naar het werk.

Wat ga ik verdienen?

Dit is afhankelijk van leeftijd, ervaring en het aantal uren per week dat je gaat werken. Bij inschrijving ontvang je een loonberekening op maat.

Hoe krijg ik betaald?

De salarisbetaling vindt uitsluitend plaats per bank.

Wanneer krijg ik een contract?

Na het doorlopen van fase 1 en 2 heb je recht op een contract voor bepaalde tijd, met een minimum van 3 maanden of voor de duur van een opdracht.

Kan ik ook parttime werken?

Ja, dit is mogelijk. In bijna alle gevallen betreft dit ochtenden of een aantal dagen per week.

Ik heb nu een uitkering, wat moet ik doen?

Zodra je begint met werken geeft Veldwerk Uitzendbureau dit door aan het UWV. Je moet zelf aan de uitkeringsinstantie melden dat je werk hebt gevonden en je de uitkering wilt stopzetten. Bij het invullen van de werkbrief kunnen we je eventueel helpen.

Wat is heffingskorting?

Een heffingskorting is een korting op je belasting en premie. Je kunt op verschillende heffingskortingen recht hebben, afhankelijk van je persoonlijke situatie. Je mag maar bij één werkgever of uitkeringsinstantie de heffingskorting toepassen. Met de loonbelastingverklaring die je hebt ingevuld, geef je aan of Veldwerk Uitzendbureau de heffingskorting moet toepassen.

Wanneer ontvang ik mijn jaaropgaaf?

Begin februari van elk jaar zijn de jaaropgaven van het jaar ervoor beschikbaar. De jaaropgave heb je nodig bij je belastingaangifte of verzoek tot teruggave van belasting. Deze is online te vinden of op te halen op kantoor.

Wat moet ik doen als ik ziek ben?

Wanneer je ziek bent, meld je je uiterlijk voor 09.00 uur ziek op de ziek- en betermeldlijn: 06 - 83 99 90 37. Ook laat je dit uiterlijk voor 09.00 uur weten bij het bedrijf waar je op dat moment werkzaam bent of zou gaan starten. Alleen ziekmeldingen via dit telefoonnummer worden in behandeling genomen.

Is Veldwerk een betrouwbaar uitzendbureau?

Veldwerk Uitzendbureau is een professioneel uitzendbureau dat zich niet alleen aan de wet houdt, maar ook aan geschreven en ongeschreven fatsoensnormen.