Fulltime Commercieel Intercedent Gouda

Ben jij bekend met de bedrijven in de regio Gouda en net daarbuiten? Heb jij affiniteit met de uitzendbranche en productiewerk in de Food, AGF en logistiek? Krijg jij energie van snel schakelen, inspelen op kansrijke nieuwe situaties en streef jij naar een lange termijn relaties met klanten? Kom dan langs voor een bakkie en een kennismaking!

Waar is het?

Veldwerk staat voor; plezier hebben in je werk, samen maximale resultaten behalen, vrijheid en autonomie. Wij gaan voor duurzame klantrelaties en wij verstaan ons vak als uitzendbureau. Persoonlijk contact is bij ons vanzelfsprekend, ook met onze uitzendkrachten en klanten. Onze focus ligt op productiewerk in de AGF, glastuinbouw en logistieke sector.

 Veldwerk opent een nieuwe locatie in Gouda en is opzoek naar een gedreven, ambitieuze en gezellige commercieel intercedent. Omdat het een nieuwe locatie betreft zal je deelnemen aan een klein team bestaand uit een vestigingsmanager en recruiter. Jij bent de schakel tussen de klant, onze vestiging en de uitzendkrachten en zorgt dat alles goed loopt en iedereen tevreden is (en blijft). Daarnaast speel je in op kansen die zich voordoen bij de klant en ben je bezig om onze dienstverlening verder uit te breiden.

Wat ga je doen als Commercieel intercedent?

Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden:

  • Onderhouden van klantcontact en inspelen op de behoefte van klanten;
  • Coördineren en communiceren van (aanpassingen) in de planning richting de vestiging, uitzendkrachten en klanten;
  • Het werven en plaatsen van kandidaten voor MBO-functies bij de opdrachtgever (denk bijvoorbeeld aan een heftruckchauffeur, operator of productiemedewerker +).
  • Regelmatig bezoeken van je klanten om de samenwerking te evalueren, mee te denken over de toekomst en in te spelen op commerciële kansen;
  • Administratie bijhouden in onze systemen Plan4Flex en Easyflex.

Wat krijg jij hier voor terug?

Wat hebben we jou te bieden?

  • De ruimte om zelf ideeën in te brengen, samen beslissingen te maken over de koers van de vestiging en ruimte voor je eigen creativiteit;
  • Zakelijke auto, laptop, mobiele telefoon en werken in een sfeervol kantoor;
  • Goed salaris, persoonlijke ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden;
  • Legendarische uitjes met het hele bedrijf.

Kennismaken?

Zit je tijdelijk omhoog in je personeel? Je bent bij ons aan het juiste adres. Plaats je vacature bij ons online en voor je het weet heb je een nieuwe topper in huis.

Wil je kennismaken met ons, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bekijk de gerelateerde pagina's