Fulltime Vestigingsmanager

Ben jij bekend met de bedrijven in de regio Westland en net daarbuiten? Heb jij affiniteit met de uitzendbranche en productiewerk in de tuinbouw, AGF en logistiek? Ben jij de motor van je team en neem je van nature het voortouw? Krijg jij energie van het (verder) ontwikkelen van je medewerkers, het vertalen van jouw eigen visie en kansen binnen de markt naar inspirerend doelen voor je vestiging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar is het?

Veldwerk staat voor; plezier hebben in je werk, samen maximale resultaten behalen, vrijheid en autonomie. Wij gaan voor duurzame klantrelaties en wij verstaan ons vak als uitzendbureau. Persoonlijk contact is bij ons vanzelfsprekend, ook met onze uitzendkrachten en klanten. Onze focus ligt op productiewerk in de AGF, glastuinbouw en logistieke sector.

Binnen Veldwerk hebben we een groei ambitie, op dit moment hebben we 3 vestigingen maar we willen dit verder uitbreiden. Als vestigingsmanager ben jij verantwoordelijk voor je eigen ‘onderneming’. Je krijgt de kans om je eigen ideeën, visie en potentie om te zetten naar doelen en resultaat. Daarnaast ben je onderdeel van het MT binnen Veldwerk.

Wat je gaat doen als Vestigingsmanager

Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden:

 • Het aansturen, begeleiden en ontwikkelen van de medewerkers op je vestiging.
 • Het (samen) opstellen van een vestigingsplan, accountplannen en een begroting, deze evalueren en tijdig bijsturen indien het nodig is.
 • Zorgdragen voor een optimale klantbeleving binnen de vestiging en continue op zoek naar (nieuwe) kansen bij huidige en potentiele opdrachtgevers.
 • De dagelijkse aansturing van de vestiging, het bewaken van de sfeer en het onderlinge werkplezier (successen vieren!).
 • Ondersteunen daar waar nodig in het operationele proces (van administratie, tot klantcontact en het werven van kandidaten).
 • Het communiceren (en de onderhandeling) van nieuwe tarieven richting klanten, houden van klantevaluaties, feedback van klanten omzetten naar verbetervoorstellen in de organisatie en het bewaken van de kwaliteit.

What’s in it for you?

 • De mogelijkheid om mee te groeien met onze organisatie.
 • Zelf de koers bepalen, ideeën inbrengen en meebeslissen op strategisch niveau.
 • Zakelijke auto, laptop, mobiele telefoon en werken in een sfeervol kantoor.
 • Goed salaris, persoonlijke ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden.
 • Legendarische uitjes met het hele bedrijf.

Wie zijn wij?

Veldwerk is een NBBU uitzendbureau die actief is in de sectoren Glastuinbouw, Food, AGF en Logistiek. Veldwerk is al sinds 2007 actief en zorgt al jaren voor de juiste match tussen de kandidaten en diverse opdrachtgevers vanuit de locaties Oostland, Rotterdam Zuid, Westland en de Zuidplas. Ons recruitment team bestaat uit enthousiaste jonge mensen die zich elke dag met veel plezier 100 % inzetten. Veel persoonlijk contact is bij ons vanzelfsprekend. We zorgen goed voor iedereen die via Veldwerk aan de slag gaat en geven hen de aandacht die zij verdienen. Door goed te luisteren naar uw wensen zorgen wij voor de beste match. Bent u geïnteresseerd in deze functie of heeft u een vraag hierover? Neem dan contact met ons op!

Kennismaken?

Zit je tijdelijk omhoog in je personeel? Je bent bij ons aan het juiste adres. Plaats je vacature bij ons online en voor je het weet heb je een nieuwe topper in huis.

Wil je kennismaken met ons, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bekijk de gerelateerde pagina's