Veldwerk Uitzendbureau Werken bij Veldwerk

Veldwerk is groeiende!
Veldwerk is een toonaangevend uitzendbureau actief in de sectoren Glastuinbouw, AGF, Food en Logistiek. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor onze klanten en opereren wij vanuit vier vestigingen, waarvan drie in Rotterdam en één in Moerkapelle en Den Haag. Wegens groei van het bedrijf hebben wij momenteel de volgende vacatures:

Uitgebreid zoeken

Sectoren

Regio

Dienstverband

Fulltime Medewerker Back Office

Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen op het gebied van administratie? Vind jij het fijn als gegevens kloppen? Houd jij van structuur, overzichten maken en ervoor zorgen dat het werk op tijd af is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zuidplas
32 uren

Fulltime Commercieel Intercedent

Ben jij bekend met de bedrijven in de regio Rotterdam en net daarbuiten? Heb jij affiniteit met de uitzendbranche en productiewerk in de tuinbouw, AGF en logistiek? Krijg jij energie van snel schakelen, inspelen op kansrijke nieuwe situaties en streef jij naar een lange termijn relaties met klanten? Kom dan langs voor een bakkie en een kennismaking!

Rotterdam
40 uren

Fulltime Recruiter

Ben jij een kei in het vinden van de juiste kandidaat voor onze opdrachtgevers? En sta je graag met mensen in contact? Lees dan snel meer over de vacature van recruiter bij Veldwerk. 

Rotterdam
40 uren

Fulltime Medewerker Salarisadministratie

Vind jij het fijn als gegevens kloppen? Houd jij van structuur, lijstjes maken en plannen en organiseren? Heb jij ervaring in salarisadministratie? Wij zoeken een collega in Moerkapelle!

Zuidplas
40 uren

Fulltime Commercieel Intercedent Gouda

Ben jij bekend met de bedrijven in de regio Gouda en net daarbuiten? Heb jij affiniteit met de uitzendbranche en productiewerk in de Food, AGF en logistiek? Krijg jij energie van snel schakelen, inspelen op kansrijke nieuwe situaties en streef jij naar een lange termijn relaties met klanten? Kom dan langs voor een bakkie en een kennismaking!

Zuidplas
40 uren

Fulltime Recruiter Gouda

Ben jij op zoek naar een functie waar je veel persoonlijk contact hebt met verschillende mensen? Ben je een echte aanpakker die van nature nieuwsgierig is en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Zuidplas
40 uren

Fulltime Vestigingsmanager

Ben jij bekend met de bedrijven in de regio Westland en net daarbuiten? Heb jij affiniteit met de uitzendbranche en productiewerk in de tuinbouw, AGF en logistiek? Ben jij de motor van je team en neem je van nature het voortouw? Krijg jij energie van het (verder) ontwikkelen van je medewerkers, het vertalen van jouw eigen visie en kansen binnen de markt naar inspirerend doelen voor je vestiging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Westland
40 uren

Fulltime Recruitment Consultant

Ben jij graag de spin in het web? Krijg jij energie van het matchen van een kandidaat met een vacature? Denk jij graag mee met de klant en neem je hierin een adviserende rol aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Rotterdam
40 uren

Niets leuks gevonden?

Toch niet gevonden wat je zocht, of wil je graag hulp? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je verder!

Contact opnemen
12 Volgende

Kennismaken?

Zit je tijdelijk omhoog in je personeel? Je bent bij ons aan het juiste adres. Plaats je vacature bij ons online en voor je het weet heb je een nieuwe topper in huis.

Wil je kennismaken met ons, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bekijk de gerelateerde pagina's