Veldwerk Uitzendbureau Veelgestelde vragen

Heb je vragen?! Check eerst onze veelgestelde vragen hieronder. Mocht je vraag er niet tussen staan, dan kun je altijd even contact met ons opnemen.

Algemeen

Hoe kan ik mij inschrijven?

Je kunt je direct inschrijven via deze site. Daarnaast kun je langskomen op één van onze kantoren tussen 08.30 uur en 17.30 uur. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar één van onze kantoren.

Wat moet ik meenemen voor een inschrijving?

Geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart, verblijfsdocument), burgerservicenummer, bank- of giropas, zorgverzekeringskaart en een actueel Curriculum Vitae (C.V.)

Hoe kom ik op mijn werk?

Bij voorkeur ga je naar je werk met eigen vervoer. Indien dit onmogelijk is verzorgt Veldwerk Uitzendbureau vervoer naar het werk.

Wat ga ik verdienen?

Dit is afhankelijk van leeftijd, ervaring en het aantal uren per week dat je gaat werken. Bij inschrijving ontvang je een loonberekening op maat.

Hoe krijg ik betaald?

De salarisbetaling vindt uitsluitend plaats per bank. Veldwerk hanteert een wekelijkse of 4-wekelijkse betaling. De betalingen vinden plaats op donderdagmiddag. Afhankelijk bij welke bank je zit ontvang je de betaling donderdagmiddag of vrijdagochtend.

Wanneer krijg ik een contract?

Na het doorlopen van fase 1 en 2 (wat ongeveer 1,5 jaar duurt) heb je recht op een contract voor bepaalde tijd, met een minimum van 3 maanden of voor de duur van een opdracht.

Kan ik ook parttime werken?

Ja, dit is mogelijk. In bijna alle gevallen betreft dit ochtenden of een aantal dagen per week.

Ik heb nu een uitkering, wat moet ik doen?

Zodra je begint met werken geeft Veldwerk Uitzendbureau dit door aan het UWV. Je moet zelf aan de uitkeringsinstantie melden dat je werk hebt gevonden en je de uitkering wilt stopzetten. Je kunt je uitkering ook tijdelijk laten doorlopen maar dan moet je doorgeven aan het UWV welke uren je dan hebt gewerkt. Bij het invullen van de werkbrief kunnen we je eventueel helpen.

Wat is heffingskorting?

Een heffingskorting is een korting op je belasting en premie. Je kunt op verschillende heffingskortingen recht hebben, afhankelijk van je persoonlijke situatie. Je mag maar bij één werkgever of uitkeringsinstantie de heffingskorting toepassen. Met de loonbelastingverklaring die je hebt ingevuld, geef je aan of Veldwerk Uitzendbureau de heffingskorting moet toepassen.

Wanneer ontvang ik mijn jaaropgaaf?

Begin februari van elk jaar zijn de jaaropgaven van het jaar ervoor beschikbaar. De jaaropgave heb je nodig bij je belastingaangifte of verzoek tot teruggave van belasting. Deze is online te vinden of op te halen op kantoor.

Wat moet ik doen als ik ziek ben?

Wanneer je ziek bent, meld je je uiterlijk voor 09.00 uur ziek op de ziek- en betermeldlijn: 06 - 83 99 90 37. Ook laat je dit uiterlijk voor 09.00 uur weten bij het bedrijf waar je op dat moment werkzaam bent of zou gaan starten. Alleen ziekmeldingen via dit telefoonnummer worden in behandeling genomen.

Is Veldwerk een betrouwbaar uitzendbureau?

Veldwerk Uitzendbureau is een professioneel uitzendbureau dat zich niet alleen aan de wet houdt, maar ook aan geschreven en ongeschreven fatsoensnormen. Veldwerk wordt jaarlijks gecontroleerd door de SNCU die de kwaliteit van de uitzendbranche waarborgt. De behaalde certificaten zijn te vinden bij het kopje Documenten.

Kennismaken?

Zit je tijdelijk omhoog in je personeel? Je bent bij ons aan het juiste adres. Plaats je vacature bij ons online en voor je het weet heb je een nieuwe topper in huis.

Wil je kennismaken met ons, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bekijk de gerelateerde pagina's