Waarom kies je voor Veldwerk

Veldwerk is al sinds 2007 actief in de regio Zuid-Holland. Door de jaren heen hebben wij uitgebreide kennis en ervaring opgedaan en ons ontwikkeld tot een uitzendwerkspecialist voor de sectoren Glastuinbouw, AGF, Food en Logistiek.

Veldwerk

Veldwerk bestaat uit de diensten Uitzendbureau, Recruitment en Veldwerk4All!. Het Uitzendbureau houdt zich vooral bezig met de flexibele arbeid voor productiepersoneel. Daarnaast focust Recruitment zich op de hogere vacatures zoals administratieve of managementfuncties. Met Veldwerk4All! en de samenwerkingen met verschillende Gemeentes draagt Veldwerk zijn steentje bij aan de maatschappij.

Lees hieronder de 10 punten waar Veldwerk voor staat!

Wij kiezen voor lokale vestigingen. Dit zorgt ervoor dat wij bekend zijn met de omgeving, snel bij onze klanten op de werkvloer zijn en tijd hebben om elke opdrachtgever en uitzendkracht persoonlijke aandacht te geven.

Wij gaan voor een samenwerking op de lange termijn en daarin investeren wij; elke dag! Die samenwerking geldt voor opdrachtgevers, uitzendkrachten en ook voor ons eigen personeel.

Bij Veldwerk is de baan en het bed gescheiden! Wij geloven dat medewerkers die zelf kiezen voor hun werkplek, de mensen zijn die het meest gemotiveerd zijn. Om die reden werken wij alleen met uitzendkrachten die een eigen woonadres hebben in Nederland. Zij kiezen er bewust voor om in Nederland te willen blijven en zoeken stabiliteit in een baan; dat regelen wij!

Wij denken graag met onze opdrachtgevers mee. Welke ervaring heeft de uitzendkracht nodig? Welke taal moet hij of zij beheersen? En op welke manier kunnen wij dit samen met de opdrachtgever organiseren? Wij regelen vervoer waar nodig is, hebben aanspreekpunten die de taal spreken en hebben uitzendkrachten met ervaring in de sector waarin we actief zijn. Alles om te zorgen voor een langdurige samenwerking.

Daarnaast helpen wij onze opdrachtgevers ook graag bij de werving van personeel voor onder andere administratieve en management functies. Hierin gaan we verder dan alleen het recruiten. Door bijvoorbeeld samen te sparren over het opstellen van een functieprofiel, goed door te vragen en begeleiding te bieden in de selectieprocedure zorgen we ervoor dat we ook op dit niveau een win-win situatie creëren. 

De betaling voor onze uitzendkrachten heeft bij ons de hoogte prioriteit. We doen er alles aan om dit goed en soepel te laten verlopen. Gaat er toch iets mis? Dan lossen we dit direct op!

Onze medewerkers denken graag met de opdrachtgevers mee op het gebied van personeel. Wij delen onze kennis en zien dit als een toegevoegde waarde van onze dienstverlening.

Om onze opdrachtgevers meer inzicht te geven, houden wij wekelijks rapportages bij. Deze bespreken we tijdens onze evaluatiegesprekken en gebruiken wij ook  zelf om te zien waar we ons kunnen verbeteren.

Wij vinden het belangrijk wat onze uitzendkrachten te vertellen hebben. Door elk kwartaal een medewerkerstevredenheidonderzoek te doen, weten wij wat goed gaat en wat beter kan. Dit helpt onze organisatie, en die van de opdrachtgever, om kwalitatief goed personeel te behouden.

Bij ons is iedereen welkom! Wij helpen ook kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt met het vinden van een duurzame werkplek. Dit doen wij door samen te werken met diverse gemeentes in de regio onder de naam Veldwerk4All!

Kennismaken?

Zit je tijdelijk omhoog in je personeel? Je bent bij ons aan het juiste adres. Plaats je vacature bij ons online en voor je het weet heb je een nieuwe topper in huis.

Wil je kennismaken met ons, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bekijk de gerelateerde pagina's