Veldwerk is er voor iedereen Veldwerk4All

Veldwerk gelooft dat iedereen een kans moet krijgen. In samenwerking met diverse gemeentes uit de regio helpen wij medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan in de Glastuinbouw, AGF, Food en Logistiek. 

Wat wij voor u kunnen doen

In samenwerking met diverse gemeentes uit de regio helpen wij kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan in de Glastuinbouw, AGF, Food of Logistiek. Dit doen wij door middel van een proefplaatsing bij onze opdrachtgevers, met het uiteindelijke doel: een arbeidsovereenkomst bij Veldwerk Uitzendbureau!

Wat doen wij nog meer

Wij ontzorgen onze kandidaten in de zoektocht naar een vaste baan: De jobcoach van Veldwerk kijkt naar de mogelijkheden, wensen en behoefte van de kandidaten en maakt in samenspraak met de gemeente een duidelijk en helder toekomstplan. Daarnaast houdt de jobcoach wekelijks intensief contact en is dagelijks aanwezig op de werkvloer voor een goede begeleiding. 

Kennismaken?

Zit je tijdelijk omhoog in je personeel? Je bent bij ons aan het juiste adres. Plaats je vacature bij ons online en voor je het weet heb je een nieuwe topper in huis.

Wil je kennismaken met ons, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bekijk de gerelateerde pagina's