Veldwerk Uitzendbureau

Werken bij Veldwerk

Veldwerk is groeiende! Veldwerk is een toonaangevend uitzendbureau actief in de sectoren tuinbouw, food en techniek. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor onze klanten en opereren wij vanuit vier vestigingen, waarvan twee in Rotterdam en één in Moerkapelle en Den Haag. Wegens groei van het bedrijf hebben wij momenteel de volgende vacatures:

Werken bij Veldwerk

Business Controller

Locatie:
Zuidplas
Aantal uren:
24
Ben jij klaar voor je volgende stap en heb je ambitie om leiding te geven? Haal jij energie uit het analyseren van cijfers, om zo de organisatie een stap verder te helpen? Hou jij van een business die snel moet schakelen en waar geen dag hetzelfde is? Dan komen wij graag met jou in contact!
Meer informatie

Commercieel intercedent

Locatie:
Rotterdam
Aantal uren:
40
Ben jij bekend met de bedrijven in de regio Rotterdam en net daarbuiten? Heb jij affiniteit met de uitzendbranche en productiewerk in de tuinbouw, AGF en logistiek? Krijg jij energie van snel schakelen, inspelen op kansrijke nieuwe situaties en streef jij naar een lange termijn relaties met klanten? Kom dan langs voor een bakkie en een kennismaking!
Meer informatie

Recruiter

Locatie:
Rotterdam
Aantal uren:
40
Ben jij op zoek naar een functie waar je veel persoonlijk contact hebt met verschillende mensen? Ben je een echte aanpakker die van nature nieuwsgierig is en beschikt over sterkt communicatieve vaardigheden? Wellicht ben jij dan onze nieuwe collega en kom jij ons team Rotterdam versterken.
Meer informatie

Recruitment Consultant

Locatie:
Rotterdam
Aantal uren:
40
Ben jij graag de spin in het web? Krijg jij energie van het matchen van een kandidaat met een vacature? Denk jij graag mee met de klant en neem je hierin een adviserende rol aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Meer informatie

Vestigingsmanager

Locatie:
Westland
Aantal uren:
40
Ben jij bekend met de bedrijven in de regio Westland en net daarbuiten? Heb jij affiniteit met de uitzendbranche en productiewerk in de tuinbouw, AGF en logistiek? Ben jij de motor van je team en neem je van nature het voortouw? Krijg jij energie van het (verder) ontwikkelen van je medewerkers, het vertalen van jouw eigen visie en kansen binnen de markt naar inspirerend doelen voor je vestiging? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Meer informatie