Veldwerk Uitzendbureau

Werken bij Veldwerk

Veldwerk is groeiende! Veldwerk is een toonaangevend uitzendbureau actief in de sectoren tuinbouw, food en techniek. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor onze klanten en opereren wij vanuit vier vestigingen, waarvan twee in Rotterdam en één in Moerkapelle en Den Haag. Wegens groei van het bedrijf hebben wij momenteel de volgende vacatures:

Werken bij Veldwerk

Vestigingsmanager

Locatie:
Westland
Aantal uren:
40
Heb je ervaring als vestigingsmanager binnen de uitzendbranche of ben je werkzaam als accountmanager? Wij bieden je een unieke kans om vestigingsmanager te worden van onze prachtige locatie in het Westland.
Meer informatie

Recruiter

Locatie:
Rotterdam
Aantal uren:
40
Ben jij op zoek naar een functie waar je veel persoonlijk contact hebt met verschillende mensen? Ben je een echte aanpakker die van nature nieuwsgierig is en beschikt over sterkt communicatieve vaardigheden? Wellicht ben jij dan onze nieuwe collega en kom jij ons team Rotterdam versterken.
Meer informatie

Commercieel intercedent

Locatie:
Rotterdam
Aantal uren:
40
Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière? Heb je talent voor mensen verbinden, affiniteit met klantencontact en houd je van veel afwisseling in je functie? Lees dan snel verder.
Meer informatie