Veldwerk Uitzendbureau

Kernwaarden Veldwerk Uitzendbureau

Daadkrachtig
Energiek, flink, doortastend zijn wij! Daadkrachtig dus. Een team dat keihard werkt om voor zowel de klant als de uitzendkracht het perfecte uitzendbureau te zijn. Wij staan achter onze keuzes en zorgen dat wij als team knallen. Elke dag. Wij hebben meerdere vestigingen maar hier merk je niet veel van. Wekelijks komen wij samen om ervoor te zorgen dat alle koppen dezelfde kant op blijven staan!

Persoonlijk
Wij hebben aandacht voor onze klanten én uitzendkrachten. Allebei belangrijk. Vaak langs gaan bij onze klanten is dan ook heel normaal. Om te controleren of alles wel vlotjes verloopt. Dit zorgt voor een vertrouwd gevoel. Wij zorgen ervoor dat de juiste uitzendkracht bij de klant aan het werk gaat. Hoe wij dit doen? Wij kennen al onze uitzendkrachten persoonlijk en weten waar zij op zijn best zijn. Zij kunnen altijd bij ons terecht en omdat wij samen meerdere talen spreken is er bijna altijd iemand die je in je eigen taal te woord kan staan.

Passie
De glastuinbouw, AGF, food en logistiek. De branches waarin wij werkzaam zijn. De branches waar wij passie voor hebben. Passie hebben wij niet alleen voor onze branches maar ook voor onze klanten. Goede relaties die wij graag onderhouden. Passie om steeds weer de juiste uitzendkracht op de juiste plek aan het werk te zien gaan. Hier krijgen wij energie van!

Transparant
Je kan niet door ons heen kijken, nee. Maar we zijn wel eerlijk. Over alles. We zijn helder in onze communicatie naar onze klanten en uitzendkrachten. Dit zorgt ervoor dat zij ook eerlijk tegen ons zijn en dat is heel fijn samenwerken. Ook intern zijn wij transparant. Wij weten wat er van ons verwacht wordt. Hierdoor voelen wij ons betrokken. Dit werkt motiverend.

Betrouwbaar
Betrouwbaar zijn vinden wij belangrijk. Voor onze klanten en uitzendkrachten. En voor elkaar. Onze uitzendkrachten kunnen rekenen op ons. En wij kunnen rekenen op onze uitzendkrachten. Dit zorgt voor vertrouwen in elkaar. Vertrouwen is fijn, dan kun je bouwen op elkaar. Dan kom je verder en blijf je groeien.

Professioneel
Professioneel in het werk wat we doen. In de omgang met onze klanten en uitzendkrachten. We hebben onze zaakjes op orde en dit merk je. In de samenwerking. In het werk dat wij leveren. In de manier waarop wij werken. Dit is fijn. Op ons kan je rekenen!

Humor
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Dat vinden wij. Lachen is belangrijk. Naast hard werken nemen wij dus ook de tijd om met elkaar te lachen. Of wij echt humor, hebben dat mag je zelf bepalen.

Wilt u meer weten?
Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan, neem dan contact met ons op.