Veldwerk Recruitment

Veldwerk Recruitment helpt u met alle hogere functies binnen de Glastuinbouw, AGF, Food en Logistiek. Wanneer onze opdrachtgevers behoefte hebben aan leidinggevende functies op de werkvloer, office functies of branche specialistische functies, dan zoekt ons team van Veldwerk Recruitment graag met u mee. 


Wat wij voor u kunnen doen

Veldwerk Recruitment is een adviespartner in personeelsbemiddeling. Onze consultants hebben kennis van de huidige markt en ieder hun eigen expertise en netwerk binnen de branches. Door samen te sparren over het functieprofiel, goed door te vragen en ons te verdiepen in de bedrijfscultuur, is er voldoende informatie om een succesvolle werving te starten. Perfecte match gevonden? Dan gaat de kandidaat direct bij u in dienst via werving en selectie of eerst op uitzendbasis.

Neem contact op

Werving & Selectie

Bij een perfecte match kan er gekozen worden om de kandidaat direct in dienst te nemen op basis van werving en selectie. Bij werving en selectie wordt er een fee betaald over het jaarinkomen + vakantiegeld van de kandidaat. In dit geval is Veldwerk Recruitment de bemiddelaar tussen kandidaat en bedrijf.

Uitzendbasis

Naast Werving & Selectie kan er ook gekozen worden om een kandidaat eerst op uitzendbasis bij uw bedrijf te laten werken. Hierbij is de kandidaat in dienst bij Veldwerk Recruitment en wordt de kandidaat ter beschikking gesteld aan het bedrijf. Hiervoor betaalt het bedrijf een Kostprijsfactor die vermenigvuldigd wordt met het uurloon. Voorafgaand aan de uitzending kan een kosteloze overnametermijn worden afgesproken.

Neem contact op

Wat doen wij nog meer

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers in het volledige werving en selectie proces: wij adviseren bij het opstellen van het functie of wervingsprofiel, geven ondersteuning bij de selectiegesprekken en de begeleiding bij het inwerktraject. Daarnaast houden wij ook intensief contact met onze kandidaten en opdrachtgevers en zijn onze consultants ook bereikbaar voor loopbaan begeleiding.

Neem contact op

Kennismaken?

Zit je tijdelijk omhoog in je personeel? Je bent bij ons aan het juiste adres. Plaats je vacature bij ons online en voor je het weet heb je een nieuwe topper in huis.

Wil je kennismaken met ons, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bekijk de gerelateerde pagina's