Veldwerk Recruitment

Veldwerk Recruitment helpt u met alle hogere functies binnen de Glastuinbouw, AGF, Food en Logistiek. Wanneer onze opdrachtgevers behoefte hebben aan leidinggevende functies op de werkvloer, office functies of branche specialistische functies, dan zoekt ons team van Veldwerk Recruitment graag met u mee. 


Wat wij voor u kunnen doen

Veldwerk Recruitment is een adviespartner in personeelsbemiddeling. Onze consultants hebben kennis van de huidige markt en ieder hun eigen expertise en netwerk binnen de branches. Door samen te sparren over het functieprofiel, goed door te vragen en ons te verdiepen in de bedrijfscultuur, is er voldoende informatie om een succesvolle werving te starten. Perfecte match gevonden? Dan gaat de kandidaat direct bij u in dienst via werving en selectie of eerst op uitzendbasis.

Neem contact op

Werving & Selectie

Bij een perfecte match kan er gekozen worden om de kandidaat direct in dienst te nemen op basis van werving en selectie. Bij werving en selectie wordt er een fee betaald over het jaarinkomen + vakantiegeld van de kandidaat. In dit geval is Veldwerk Recruitment de bemiddelaar tussen kandidaat en bedrijf.

Uitzendbasis

Naast Werving & Selectie kan er ook gekozen worden om een kandidaat eerst op uitzendbasis bij uw bedrijf te laten werken. Hierbij is de kandidaat in dienst bij Veldwerk Recruitment en wordt de kandidaat ter beschikking gesteld aan het bedrijf. Hiervoor betaalt het bedrijf een Kostprijsfactor die vermenigvuldigd wordt met het uurloon. Voorafgaand aan de uitzending kan een kosteloze overnametermijn worden afgesproken.

Neem contact op

Wat doen wij nog meer

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers in het volledige werving en selectie proces: wij adviseren bij het opstellen van het functie of wervingsprofiel, geven ondersteuning bij de selectiegesprekken en de begeleiding bij het inwerktraject. Daarnaast houden wij ook intensief contact met onze kandidaten en opdrachtgevers en zijn onze consultants ook bereikbaar voor loopbaan begeleiding.

Neem contact op

Veldwerk Recruitment Ervaringen

‘’Ik kwam bij Veldwerk vanwege hun brede netwerk’’

Martin - Stofbergen Plant Company

Martin - Stofbergen Plant Company

Een passend bedrijf voor Martin.

‘’Ik kwam bij Veldwerk vanwege hun brede netwerk’’

Martin begon bij zijn nieuwe werkgever in februari nadat hij samen met Veldwerk de zoektocht aanging naar een passend bedrijf!

Hoe ben je bij Veldwerk Recruitment terecht gekomen?

‘’In het verleden had ik al eerder goed contact met Veldwerk. Toen ik op zoek was naar een nieuwe baan, heb ik ze zelf weer benaderd. Ik wist wel welke functie ik wilde doen, maar niet bij welk bedrijf. De reden dat ik voor Veldwerk Recruitment koos, is vanwege hun prettige communicatie en hun brede netwerk binnen de regio. Nadat ik gesproken had met Rinse, kreeg ik meteen het vertrouwen dat ze mij konden helpen!’’

Hoe ervaarde jij de bemiddeling van Veldwerk Recruitment bij het vinden van een baan?

‘’Heel prettig, want Veldwerk dacht goed met mij mee. Eerst legde ik al mijn persoonlijke wensen op tafel en met die informatie ging Veldwerk direct uitzoeken welke bedrijven perfect bij mij aansloten. Toen ze een aantal opties voorlegde, koos ik drie bedrijven om langs te gaan. Omdat Veldwerk veel contacten heeft met bedrijven in de regio, konden ze mij daar ook veel over vertellen. De hele manier van aanpak en het snelle schakelen vond ik heel fijn!   

Kun je vertellen wat je nu precies doet en wat je werk zo leuk maakt?

‘’Dankzij Veldwerk Recruitment ben ik nu Teamleider bij Stofbergen Plant Company. Ik stuur een team aan die Bromelia’s verwerkt voor het inpakproces. Ik ben de brug tussen de teelt en het inpakproces en dat vind ik gaaf. Het is heerlijk om vanuit structuur te streven naar topkwaliteit. Dat is waar ik goed in ben! Naast de functie is het bedrijf ook ontzettend leuk. Ze denken met je mee, er zijn korte lijnen en er werken gezellige, hardwerkende mensen. Kortom, ik zit echt op mijn plek!’’

‘’Vooral het snelle schakelen was fijn.’’

Martijn - Combilo

Martijn - Combilo

Een nieuwe uitdaging voor Martijn.

‘’Vooral het snelle schakelen was fijn.’’

Martijn startte in maart dit jaar in zijn nieuwe baan als voorraadbeheerder bij Combilo B.V, een familiebedrijf in de AGF-sector in Waddinxveen. Veldwerk Recruitment bracht deze match tot stand.

Was je op zoek?

“Veldwerk benaderde mij precies op het juiste moment! Ik had net gehoord dat mijn functie werd opgeheven. Voordat ik aan een vervolgstap had gedacht, benaderde recruiter Rinse mij via LinkedIn.”

Wat maakte je enthousiast?

‘’De inhoud van de baan en het bedrijf spraken mij direct aan. Een nieuwe functie in een voor mij nieuwe branche . . . . laat maar komen! Het hele proces is het als een speer gegaan. Een dag na ons eerste contact had ik een videogesprek met Veldwerk. Diezelfde week zat ik bij Combilo aan de koffie. Er werd snel geschakeld en dat vond ik heel prettig. De communicatie met Veldwerk was super. En, voordat ik het wist, was ik aangenomen en had ik een leuke nieuwe baan bij een ontzettend mooi bedrijf.’’

Wat maakt dat je zo goed op je plek zit?

“Functie inhoudelijk is het een mooie uitdaging om bij zo’n grote en snelle goederenstroom de voorraad kloppend te maken. Daarnaast is Combilo een super leuk bedrijf met een open en informele werksfeer. De nuchterheid is hier groot, collega’s zijn leuk en behulpzaam en iedereen is je en jij, ongeacht de functie. Ik voel me hierdoor echt thuis!’’

Heb je ambities binnen Combilo?

‘’Zeker! Mijn grootste uitdaging is uit te zoeken waar ik me verder in wil specialiseren, want ik vind zoveel dingen leuk. Laat ik me eerst verder ontwikkelen in mijn huidige functie en dan kijken wat er weer op mijn pad komt. Combilo geeft mij in ieder geval alle gelegenheid om intern door te groeien!’’

‘’De AGF-sector past perfect bij mij’’

Daan - Combilo

Daan - Combilo

Een schot in de roos voor Daan.

‘’De AGF-sector past perfect bij mij’’

Daan begon in september 2021 met zijn eerste echte fulltime baan nadat hij kort geleden zijn studie Marketing en Communicatie afrondde.

Hoe ben je bij Veldwerk Recruitment terecht gekomen?

‘’Veldwerk benaderde mij via Linkedin met een vacature van Junior Accountmanager. Dit klonk meteen als muziek in mijn oren, omdat ik ook graag later Accountmanager wil worden! Ik zag dit als een uitgewezen kans.’’

Hoe ervaarde jij de bemiddeling van Veldwerk Recruitment bij het vinden van een baan?

‘’De communicatie was super fijn en persoonlijk. Er werd echt tijd voor mij vrijgemaakt door middel van online 1-op-1 gesprekken voor en na mijn sollicitaties.’’

Wat doe je nu en wat maakt je werk zo leuk?

‘’Ik ben nu Junior Accountmanager en in deze functie ondersteun ik de Accountmanagers. Bovendien heb ik ook al mijn eigen klanten. Wat het werk leuk maakt is de dynamiek van de AGF-sector. De mensen in deze wereld passen perfect bij mij door hun karakter en manier van communicatie. Iedereen is hier heerlijk nuchter!’’

Bij welk bedrijf werk je en waarom is dit zo’n leuk bedrijf om voor te werken?

‘’Ik ben werkzaam bij Combilo B.V. Het is fijn om voor deze organisatie te werken, omdat ik ervaar dat iedereen elkaar respecteert en daardoor heerst er een goede sfeer binnen het bedrijf. Ik voelde mij vanaf het begin direct welkom binnen de organisatie! Dit kwam ook door het fijne inwerktraject met uitgebreide begeleiding.’’

‘’De dagelijkse afwisseling maakt mijn werk leuk’’

Patrick - Combilo

Patrick - Combilo

Een onverwachte switch voor Patrick

‘’De dagelijkse afwisseling maakt mijn werk leuk’’

Patrick switchte in maart 2022 van werkgever toen hij benaderd werd door Veldwerk voor een baan als Accountmanager in de groente en fruit bij Combilo.

Hoe ben je bij Veldwerk Recruitment terecht gekomen?

Ik was niet direct op zoek naar een nieuwe baan, maar Veldwerk Recruitment benaderde mij op Linkedin met een baan als Accountmanager. Ik werkte toen al als Accountmanager, maar ik zat niet helemaal 100% meer op mijn plek bij mijn werkgever. Ik wilde daarom wel graag het gesprek aan! Niet geschoten… is altijd mis, dacht ik. Niet wetende dat ik een paar maanden later van baan switchte!

Hoe ervaarde jij de bemiddeling van Veldwerk Recruitment?

Ik heb veel contact gehad met Rinse van Veldwerk. Dit contact heb ik als zeer prettig ervaren. We hadden op een laagdrempelige en informele manier telefonisch contact en via Whatsapp. Tijdens het sollicitatieproces deelde ik steeds mijn verhaal en Veldwerk gaf mij ook wat handige tips mee voor de gesprekken. Tijdens de afrondingsfase dacht Veldwerk ook met mij mee en dat vond ik fijn.

Kun je vertellen wat je nu precies doet en wat je werk zo leuk maakt?

Ik werk nu als Accountmanager binnen de groente en fruit, waarbij ik verantwoordelijk ben voor een deel van de Duitstalige klanten. Hierbij houd ik mij ook bezig met new business. De dagelijkse afwisseling, uitdaging en daarnaast het samenwerken met een enthousiast team, maakt mijn werk erg leuk!

Bij welk bedrijf werk je en waarom is dit zo’n leuk bedrijf om voor te werken?

Ik werk bij Combilo in Waddinxveen. Een groothandel in groente en fruit. Waarom dit zo’n fijn bedrijf is om voor te werken, is omdat Combilo goed is voor hun personeel en dat merk je direct. Je werkt met hele fijne collega’s samen die lekker nuchter zijn en samen voor het beste resultaat gaan. Bovendien hebben ze een volledig nieuw gemoderniseerd pand, wat ook niet verkeerd is!

Rosaline - Thermo Fisher

‘’With the help of Veldwerk, I was at an advantage in getting the job’’

Rosaline - Thermo Fisher

Rosaline - Thermo Fisher

Rosaline - Thermo Fisher

A meaningful company for Roseline

‘’With the help of Veldwerk, I was at an advantage in getting the job’’

In February 2022, Roseline started her challenge as a Warehouse Support Specialist at one of the most beautiful companies in Bleiswijk!

How did you come into contact with Veldwerk Recruitment?

‘’I was introduced to Veldwerk Recruitment by a close friend of mine who had previously been recruited by Veldwerk. She had had a very positive experience with Veldwerk and the company she currently works for. So I actually came to Veldwerk through a recommendation from a friend.’’

How did you experience the mediation of Veldwerk Recruitment in finding a job?

‘’Veldwerk was very professional during the process of recommending me a Job. Throughout the interview process they were accessible, provided quality information on available vacancies, and arranged swiftly with the company in setting up a meeting. Moreover, without their recommendation I wouldn’t have an advantage in getting the job!

Can you tell us exactly what you do and what makes your job so much fun?

‘’I’m a Warehouse Support Specialist. What I like about my Job is the fact that every day comes with new challenges that helps you get better in your analytical skills. I find fulfillment in resolving the stock discrepancy which saves the Company from loss. Finally the team I work with makes my job fun as they are willing to train you and share their knowledge with you.’’

Which company do you work for and why is this such a great company to work for?

‘’I work for Thermofisher Scientific. It is a great Company to work for, because it produces products with unique and specialized ingredients for specific research purposes for scientists, knowing that without these products from Thermofisher, such research would not be completed or get the perfect result. These scientists carryout their research and in some cases conclude their research in resolving terminal illnesses, viruses, sickness using the provided products from Thermosfisher which they use in manufacturing curable medications.

Thermofisher plays a key role in making these peoples life better. This is what makes Thermofisher number 1 in the world with regards to sciences and a great company to work for.’’

‘’Toen ik met Veldwerk had gesproken, had ik gelijk het vertrouwen dat ze mij goed gingen helpen!’’

Menuka - Thermo Fisher

Menuka - Thermo Fisher

Menuka zit op haar plek!

’Toen ik met Veldwerk had gesproken, had ik gelijk het vertrouwen dat ze mij goed gingen helpen!’’

In september 2021 begon Menuka aan haar nieuwe baan in de logistiek bij een van de grootste Partners van Veldwerk Recruitment.

Hoe ben je bij Veldwerk Recruitment terecht gekomen?

‘’Toen ik op zoek was naar een nieuwe baan, ging ik searchen op internet naar vacatures. Toen kwam ik een hele leuke vacature tegen op indeed en heb ik gelijk gesolliciteerd. Daarna had ik al snel een gesprek met Eva van Veldwerk Recruitment en die hielp mij verder!’’

Hoe ervaarde jij de bemiddeling van Veldwerk Recruitment bij het vinden van een baan?

‘’Ik werd heel serieus genomen. Veldwerk zag echt het potentieel in mij en ze beloofden hun best te doen om de juiste baan te vinden. Deze belofte kwamen ze ook echt na. Ik stopte ook gelijk met zoeken naar een baan, omdat ik alle vertrouwen had in Veldwerk. Een paar dagen later had ik een onwijs leuke baan gevonden, waar Veldwerk mij bij geholpen heeft.’’

Waar werk je nu precies en wat is hier zo leuk aan?

Ik werk bij Thermo Fisher. Dit is een groot Amerikaans bedrijf en als bedrijf zijnde, hebben zij de missie om de wereld een stuk gezonder te maken. Dit doen zij door het ontwikkelen en produceren en distribueren van middelen die nodig zijn om onderzoek te doen. Denk aan producten voor het analyseren van dierenziektes, kankeronderzoek, DNA-onderzoek en Corona-onderzoek. Het is heel mooi om hier wat aan bij te dragen. Ik ben samen met een team namelijk verantwoordelijk voor het logistieke proces. Ik zorg ervoor dat de juiste producten op de juiste plaats, op de juiste temperatuur klaar liggen. Bij Thermo Fisher heerst er echt een teamspirit en dit maakt het bedrijf zo leuk!’

‘’I am very happy that Veldwerk directed me with my carrier’’

Michal - Thermo Fisher

Michal - Thermo Fisher

A quick promotion for Michal

‘’I am very happy that Veldwerk directed me with my carrier’’

In September 2021, Michal started at Veldwerk Recruitment as a Forklift Driver. The moment he didn’t like this job anymore, Veldwerk helped him to get another job.

How did you come into contact with Veldwerk Recruitment?

‘’I heard about Veldwerk Recruitment from my colleague, He said many positive things about the company, service of their team and the quality of their work. So, I chose this trustworthy office through recommendation of my good colleague.

Can you tell us about your carrier path at Veldwerk?

‘’I started to work with Veldwerk in mid of September 2021, I was focused to work in logistic distribution. The recruitment team at once found an excellent job for me. I was working as a forklift driver. After 4 months of working in that company, I decided that I want something more. I wanted a job which would give me more development opportunities. This is how I started my work through Veldwerk as a Orderpicker in a bigger and better company. Here I got after 4 months the opportunity to be promoted to a higher position. In the meantime, I took several courses in this company. I am very happy that Veldwerk directed me to work here.’’

How did you experience the mediation and support of Veldwerk Recruitment during your carrier?

‘’This is the first time I have met with such a professional approach to an employee, they never refused to help with questions, in some cases even after their working hours. With commitment and kindness they explained step by step what can be expected in a given job which later resulted in finding the right job to my preferences. Cooperation with Veldwerk recruitment is pure pleasure for me.’’

What do you like about your current position and the company you are working for?

‘’As a Warehouse Support Specialist I'm learning every day something new. Working at Thermo Fisher Scientific makes me feel doing something very important for the global society and this is making me a happy person. What I like the most about my work, is the atmosphere at the office and the cultural differences. In this company I get the opportunity to meet people from all over the world.’’

Kennismaken?

Zit je tijdelijk omhoog in je personeel? Je bent bij ons aan het juiste adres. Plaats je vacature bij ons online en voor je het weet heb je een nieuwe topper in huis.

Wil je kennismaken met ons, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bekijk de gerelateerde pagina's