Veldwerk Uitzendbureau

Referentie: Bunnik Plants

Als potplantenkwekerij is Bunnik Plants al jaren bekend in de plantenmarkt. De afgelopen decennia heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt, en dat geldt ook voor het assortiment, dat inmiddels bestaat uit tientallen plantensoorten. Bunnik Plants produceert iedere week zo'n 600.000 planten. We importeren vanuit verschillende landen in Azië, Midden-Amerika en de Mediterrane gebieden.

Sinds de start van Veldwerk Uitzendbureau, inmiddels ruim 10 jaar geleden, heeft Bunnik Plants onafgebroken zaken gedaan met Veldwerk.

Normaliter ben ik niet zo van het zakendoen met nieuwe uitzendbureaus maar vanwege de jarenlange samenwerking met Boris de Veld heb ik dat in dit geval wel gedaan. Die samenwerking dateert al vanuit zijn tijd bij Vedior Van Eijk, vervolgens zette onze samenwerking zich gedurende zijn volledige tijd bij De Uitzendspecialist door, waardoor ik geen enkele twijfel heb gehad om vanaf het eerste moment met Veldwerk Uitzendbureau zaken te doen.

De kenmerken van Veldwerk Uitzendbureau zijn voor mij dat zij, net als wij overigens, veel waarde hecht aan een duurzame relatie tussen klant en leverancier. Daarnaast moet het voor beide partijen een vruchtbare samenwerking opleveren. Voor Bunnik Plants is het dus van groot belang om enerzijds een flexibele schil aan medewerkers te hebben, maar anderzijds ook niet keer op keer andere flex-krachten te krijgen. Het inlevingsvermogen en de ervaring van Veldwerk in de agrarische wereld zorgt ervoor dat er een bovengemiddeld goede voorselectie plaatsvindt. Die voorselectie gaat om een globale inschatting van het werk, maar bovenal om de in ons bedrijf vereiste mentaliteit en arbeidsethos.

Daardoor hebben wij ook altijd gestuurd op het beperken van het aantal eendagsvliegen en het verder selecteren tot de kandidaat een reële kans van slagen heeft, en die kandidaat pas bij ons voor te stellen.

Verder is Veldwerk een betrouwbare partner gebleken om afspraken mee te maken inzake het overnemen van uitzendkrachten die binnen ons bedrijf een doorgroeitraject konden doormaken. We hebben inmiddels meerdere voorbeelden van ex-Veldwerkers die bij ons bedrijf een specifieke functie bekleden. Hetzelfde geldt voor het pay-rollen van medewerkers die wij zelf selecteren, maar niet direct in vaste dienst willen nemen.

Tenslotte is het voor Bunnik Plants ook van zeer groot belang dat we zakendoen met uitzendorganisaties die de regels respecteren, maar bovenal de medewerkers fatsoenlijk en sociaal behandelen en belonen. Tijdens de meest recente MPS-SQ audit is juist dit deel door MPS extra bekeken. De auditor van MPS kwam na het opvragen en bestuderen van de loonstroken van de Veldwerk uitzendkrachten tot de conclusie dat dit uitstekend op orde was.

Mochten er naar aanleiding van deze referentie nog vragen zijn ben ik zeer zeker bereid deze te beantwoorden.

Hoogachtend,
Bunnik Plants

www.bunnikplants.nl

Wilt u meer weten?
Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan, neem dan contact met ons op.