Veldwerk Uitzendbureau

Referentie: Royal Lemkes

Royal Lemkes Logistics regisseert de dagelijkse goederenstromen van geselecteerde producenten via de meest verantwoorde transportmodaliteit retailers in heel Europa. De uitgaande goederenstroom wordt fijnmazig en in een dagelijkse frequentie aan relaties in Europa verzorgd door middel van het zogenoemde 'one stop shop'-principe. Op grond van de door de klant aangegeven productspecificaties worden producten op alle onderdelen streng gekeurd. Na de individuele keuring bieden wij een grote diversiteit aan diensten (added value) aan, waaronder potplantcombinaties, arrangementen, individuele etikettering en verpakkingen.

Bovenstaande processen zijn uiterst arbeidsintensief. Hier zijn dan ook veel arbeidskrachten voor nodig. Omdat wij te maken hebben met diverse pieken in verschillende seizoenen maken wij gebruik van veel flexwerkers.

Veldwerk is de afgelopen jaren een steeds grotere leverancier geworden, en uitgeroeid naar een van onze drie hofleveranciers. Dit hebben ze te danken aan het feit dat ze een uitstekende kwaliteit mensen leveren voor een concurrerend tarief.

Sterke punten van Veldwerk zijn hun punctualiteit & kwaliteit. Van flexwerkers die voor Veldwerk werken heb ik nog nooit negatieve feedback gehoord!

Veldwerk kent de markt waarin wij opereren en weet precies de criteria waarop ze mensen moeten rekruteren. Juist bij Veldwerk komen er de meeste mensen bovendrijven die we voor meerdere, vaak moeilijker processen in kunnen zetten.

Door hun betrokkenheid bij zowel organisatie als mensen is Veldwerk altijd op de hoogte van de ontwikkelingen en speelt hier goed op in. Hierdoor levert Veldwerk altijd de gevraagde hoeveelheid mensen met de juiste kwaliteiten.

Veldwerk is een partner waarmee we onze planning met een gerust hart invullen.

Met vriendelijke groet,
Royal Lemkes
www.lemkes.nl

Wilt u meer weten?
Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan, neem dan contact met ons op.